De laatste dag al weer… en net zo zonnig en warm als de hele week!
In de ochtend stonden de laatste spelonderdelen op het programma. Na de lunch werd er opgeruimd in de huisjes, had elke klas een generale repetitie voor de Bonte Avond en kon er een laatste keer gezwommen worden in het zwembad en het meer.

Na een lekkere portie friet, kip, rauwkost en appelmoes werd de eetzaal weer omgebouwd tot een theater voor de Bonte Avond. Elke klas had een filmpje, een stukje live toneel, zelf gemaakte attributen en een decor en een zelf geschreven lied. De rode draad van de avond was het koningshuis; Amalia ging op zoek naar een partner via First Dates hotel, er dook een halfbroer van Willem Alexander op, Amalia was shopverslaafd en zo was er nog meer Royal juice.

Nadat alle begeleiders in een lied nog even terugkeken op de week én de Cor de Jong award was uitgereikt was het tijd voor de disco of spelletjes voor leerlingen die niet zo’n zin hadden om te dansen.

Na een mogelijk wat kortere nacht stappen we morgen helaas weer terug in de bus naar Rotterdam, waar het gewone leven weer gaat beginnen. Maar we kunnen terugkijken op een fantastische week!!!